Busar – senaste från webben!

Humor

Jag är helsvensk kvinna och arbetar som kassörska i en livsmedelsbutik


Jag är helsvensk kvinna och arbetar som kassörska i en livsmedelsbutik. Utöver det talar jag flytande spanska vilket många finner väldigt roligt, då jag ofta skojar med dem på spanska. Så en dag kom det ett par som ursprungligen var ifrån Spanien, och jag valde att tilltala dem på svenska.


Hur som helst, så började jag packa ner deras saker och så säger frun till sin man ”Säg åt henne att inte förstöra bananerna” på spanska. Så jag kollade på henne, smilade och låtsades som att jag inte hade någon aning om vad hon sa.

Hon fortsatte med att kommentera mitt hår, att jag såg ut som en kille (jag har kort hår, men det är inte så överdrivet kort) och fortsatte med att hennes morfar skulle ha arbetat snabbare än mig, notera att allt detta var på spanska. Sen sa hon även ”se till att hon inte glömmer bubbelvattnet” på spanska. Jag lite irriterat kollar på henne och säger ”jag kommer inte glömma ditt bubbelvatten” på spanska. Och just i den situationen såg verkligen hur hennes ansiktsuttryck ändrades och hur kritvit hon blev i ansiktet, då hon förstod att jag fattat exakt allting hon sagt. Så nu står kvinnan där med öppen mun kollar på mig väldigt chockad. Då sa hennes man till henne på spanska ”detta är anledningen till varför du inte pratar skit om arbetare medan de står framför dig” och då svarade jag på spanska ”han har rätt”.

De betalade, tog sina varor och drog därifrån. Men innan de gick ut så bad mannen om ursäkt för sin hustrus dumma kommentarer. När de lämnat affären började alla på jobbet att skratta då de förstått vad som hänt.
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Most Popular

Vi bjuder på senaste nytt dagligen!

Copyright © 2017

To Top